Eerste verkenning van het parcours

Vandaag verkende Patricia Heerekop van Stichting Leef met de Zee – een van de organiserende partijen – alvast het parcours voor de voorgenomen hardloopwedstrijd op de Zandmotor. De provincie Zuid-Holland, Stichting Leef met de Zee en twee Roparunteams uit Zuid-Holland hebben de handen ineengeslagen om in april 2016 een run te organiseren. Nu nog in ‘verkennende fase’, hopelijk snel definitief en kunnen we het breed bekendmaken. Bij deze verkenning dienden zich meteen twee ge├»nteresseerden aan: Rita Pronk en Michel Stuivenberg van het handhavingsteam Westland die met hun jeep de Zandmotor inspecteerden. Leuk om meteen zoveel enthousiasme te merken voor dit idee.
handhavingsteam Zandmotor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *